Read Aurora by Kim Stanley Robinson Free Online


Ebook Aurora by Kim Stanley Robinson read! Book Title: Aurora
The author of the book: Kim Stanley Robinson
Edition: Agave
Date of issue: July 7th 2015
ISBN: 6155522598
ISBN 13: 9786155522598
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 14.15 MB
City - Country: No data
Loaded: 1155 times
Reader ratings: 7.9

Read full description of the books:2122 ember él egy többgenerációs csillaghajón, amely a haldokló Földtől 11,9 fényévre lévő Tau Ceti felé tart egy új otthon felfedezésének reményében. A hajó két gyűrűből áll, amelyeket küllők erősítenek egy központi gerinchez. A gerinc tíz kilométer hosszú. A gyűrűket alkotó tizenkét henger mindegyike négy kilométer hosszú, és valamilyen jellegzetes földi ökoszisztémának ad otthont. A csillaghajó utazása több mint százhatvan évvel ezelőtt, a közös időszámítás 2545. évében kezdődött, és hamarosan véget ér, ugyanis megérkezik a legközelebbi, földi életre alkalmas bolygóhoz és Aurora nevű holdjához.

A tizennégy éves Freya a hajó legfontosabb tudósának gyermeke: az anyja jelenti az elsődleges összeköttetést a rendszereket működtető mesterséges intelligenciával. A lány felnőtté válása során körbeutazza az összes ökoszisztémát, megismerkedik a helyi kultúrákkal és mély kötődést alakít ki az emberekkel. Ha az anyja a kolóniák agya, akkor Freya a szíve. Azonban még ő sem tudja, hogy képes lesz-e felkészíteni a távoli űrbe vándorolt emberiséget arra, ami hosszú útjuk végén és új életük kezdetén vár rájuk, mert egy új otthon teremtése nem csak a Földön, hanem attól 11,9 fényév távolságra is rengeteg kihívással, nem várt fordulattal és veszéllyel jár.

Előttük az Orion, alattuk
A város és a csillagok

A többszörös Hugo-, Nebula- és Locus-díjas Kim Stanley Robinson új regénye nem csupán mérnöki pontossággal kiszámított és megírt tudományos értekezés az ismeretlen űrben való új otthon kereséséről, hanem végtelenül izgalmas történet az emberről és létezésének viszontagságairól. Szédületes látomása a jövőről egyszerre lenyűgöző és riasztó.


Download Aurora PDF Aurora PDF
Download Aurora ERUB Aurora PDF
Download Aurora DOC Aurora PDF
Download Aurora TXT Aurora PDFRead information about the author

Ebook Aurora read Online! Kim Stanley Robinson is an American science fiction writer, probably best known for his award-winning Mars trilogy.

His work delves into ecological and sociological themes regularly, and many of his novels appear to be the direct result of his own scientific fascinations, such as the 15 years of research and lifelong fascination with Mars which culminated in his most famous work. He has, due to his fascination with Mars, become a member of the Mars Society.

Robinson's work has been labeled by reviewers as "literary science fiction".

Excerpted from Wikipedia.


Reviews of the Aurora


LIAM

A cozy book that teaches small things, happiness, in detail!

LUCA

I keep this book in my hand and feel so happy.

EMMA

The book brought changes in life!

LEWIS

An interesting book, not like the other

TILLY

A hard book, obviously not for everyone.
Add a comment
Download EBOOK Aurora by Kim Stanley Robinson Online free

PDF: aurora.pdf Aurora PDF
ERUB: aurora.epub Aurora ERUB
DOC: aurora.doc Aurora DOC
TXT: aurora.txt Aurora TXT